A gyulladáscsökkentő krémek és a gyógynövények

A gyógynövények valóban segítenek a gyulladás csökkentéseben!

 

A gyógynövényekről röviden

A gyógynövényeknek különleges hatóanyag tartalmuk van, ezek teszik alkalmassá a gyógyításra és az egészségmegőrzésre, pl. alkaloidok, glikozidok, keserűanyagok, cserzőanyagok, illóolajok, phytoszterolok, stb.... ezen értékes alkotóanyagok teszik olyan különlegessé a gyógynövényeket és járulnak hozzá a gyógyításhoz.

 


 

Fáj, duzzadt, ég? Már az őrületbe kerget az ízületi fájdalom? Nem tudsz úrrá lenni a problémán, feszült és ideges vagy?

Az ízületi gyulladás az életünk minden területére negatívan hat. Egy makacs hát, láb, vagy váll fájdalom beárnyékolja a legszebb pillanatokat is! Olyan érzés mintha a fájdalom börtönében élnél és az idő múlásával még intenzívebben tör elő.

 

 

Szerinted mennyi a valószínűsége annak, hogy egészségi állapotod javulni fog ha nem teszel érte semmit?

 

 

Mi is az ízületi gyulladás?

Ízületi gyulladásnak nevezzük minden megbetegedést ami az ízületek duzzanatával, melegségével, fájdalmával és funkciójának csökkenésével jár, érinthet egy vagy több ízületet is. Sokféle képen alakulhat ki, de a végeredmény mindig ugyan az. Gyulladás esetén az ízületi tokot belülről határoló ízületi hártya gyulladásos folyamata zajlik, emiatt az ízületi folyadék túltermelődik az ízületi üregben, ez okozza a duzzanatot és a megnövekedett folyadékmennyiség miatt érzed a fájdalmat.

 

                                                 Gyulladás csökkentő krém

 

Gondolkodtál már rajta, hogy miért tesznek a gyulladáscsökkentő krémekbe gyógynövényeket?

A válasz nagyon egyszerű a gyógynövények évszázadok óta használják ízületi, reumatikus fájdalmak kezelésére nagy sikerrel. A gyógyszeripari termékekkel szemben sokkal kíméletesebb módon, mellékhatások nélkül kezeli a problémákat.

 

Íme néhány gyógynövény, melyeket a népi gyógyászat ízületi gyulladás esetén alkalmaz:

A hegyvidékek és magaslatok sárga virága az árnika. Véraláfutások és duzzanatok kezelésére használják fel. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása miatt nélkülözhetetlen kelléke mai napig a házipatikának.

Hasonlóképp népszerű és sokak által ismert a fekete nadálytő. Gyökerei tavasszal és ősszel gyűjthetők, tinktúrák és krémek készülnek belőlük. Ficamok, gyulladások esetén enyhíti a fájdalmat.

Közkedvelt, hasznos virágunk a körömvirág is hosszú idők óta van a köztudatban, a vidéki kiskertekben szinte mindenhol fellelhető. Képes csökkenteni a gyulladást, viszketéscsillapító, bőrnyugtató tulajdonsága miatt használják.

Fűszernövényként is ismert a kellemes illatú rozmaring. Természetes gyulladáscsökkentő, csillapítja az idegfájdalmakat, közkedvelt alapanyaga a gyógynövényes készítményeknek.

 

A gyógyulás felé vezető úton az első lépéseket a legnehezebb megtenni. De nem érdemes halogatni mert az élet túl rövid, hogy kínok között éld meg! Tegyél az egészségedért még ma!

 

 

 

Gyulladáscsökkentő krém, balzsam?!

Továbbfejlesztett receptúra 25 Aktív összetevővel. 

Mesterséges színezék,  mesterséges illatanyag mentes.

Mellékhatások nélkül célzottan hat a kezelt területen.

 

 

 

gyulladascsokkento-krem-balzsam

Eredeti receptúra 10 Aktív összetevővel. 

Mesterséges színezék,  mesterséges illatanyag mentes.

Mellékhatások nélkül célzottan hat a kezelt területen.

 

 

Regisztrálj most 300 Hűségpontért és élvezd előnyeit a hűségpont gyűjtő rendszerünknek!

Ne felejts el feliratkozni hírlevelünkre sem mert kimaradhatsz a további kedvezményekből!