Réz-glükonát

A rézre nagy szüksége van a szervezetnek, mert fontos szerepe van a vas felszívódásában és szállításában, valamint nélkülözhetetlen a C-vitamin felszívódáshoz is. A réz szerves formája a réz-glükonát, mely antibakteriális hatású. Fontos szerepe van a csontok, ízületek és a bőr egészséges fejlődésében és szükséges a kötőszövetek szerkezetének felépítéséhez. Erősíti az immunrendszert és az idegrendszert. Segíti az antioxidáns enzimek működését. Fiatalon tartja a bőrt és kisimítja a ráncokat, szépíti a körmöket és a hajat is. A réz megtalálható a búzacsírában, búzakorpában, mogyoróban, mandulában, dióban, lencsében, zöldborsóban, szárazbabban, májban, tengeri halakban, csiperkegombában, petrezselyemben.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft