d-biotin

A biotin egy vízben oldódó, kéntartalmú vitamin, mely a B-vitaminokhoz tartozik. B7-nek vagy H-vitaminnak is nevezik. Nagyon fontos szerepe van a normális szénhidrát-, zsír- és fehérje anyagcserében. Megőrzi a bőr és haj egészséges állapotát, a bőrproblémákat lecsökkenti, az őszülés és hajhullás folyamatát lelassítja, a körmöket erősebbé teszi. Megtalálható a májban, vesében, tojássárgájában, tejtermékekben, hüvelyesekben, zöldségfélékben, dióban.

Az alábbi termékeink tartalmazzák:

SZÉPSÉG Plusz

18 gondosan válogatott összetevő az egészséges hajért, bőrért, köröm- ért. A megfelelő vitaminok és nyomelemek folyamatos bevitel- ét nem csak bőrünk, de körmeink és hajunk is meghálálja. Tudj meg többet a szépségvitaminról.

8400 Ft
MULTI-vitamin

25 gondosan válogatott összetevő a megfelelő vitamin és ásványi anyag szint eléréséért, ugyanis egy jól működő szervezet ellenállóbb a megfázással szemben. Ismerd meg részletesebben a multivitaminunkat.

6900 Ft
KOLLAGÉN Max

8 gondosan válogatott összetevő a megfelelő kollagéntermelődésért. A porckopásos megbetegedés az alacsony kollagén termelődésre vezethető vissza. Ugyanis a kollagén a porcban ínban, csontban és minden egyéb kötőszövetben jelen van. Tudj meg többet a porcerősítő….

8900 Ft