EGYEDI RECEPTÚRÁK

Termékeink fejlesztése során nagy figyelmet fordítottunk a felhasználási terület jellegére. Komoly kutató és fejlesztő munka előzte meg termékeink végleges formáját.


TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

A természet mindig is közel állt hozzánk, ezért is igyekeztünk minél több ismert és kevésbé ismert természetes összetevőt felhasználni a Gyógynövénykert® termékcsalád fejlesztése során.


BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS

Amellett, hogy kényelmesen és gyorsan, sorbaállás nélkül vásároltat. A gyogynovenykert.hu (SSL tanusítvánnyal) biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik ami meggátolja adatai halászatát.


HŰSÉGPONT ÉS KUPONKÓD RENDSZER

Szeretnél olcsóbban vásárolni Regisztráljon most 300 hűségpontért és iratkozz fel hírlevelünkre további kedvezményekért!

 

REGISZTRÁCIÓ ELŐNYEI:

Hűségpont rendszer 

Egyszeri 300 hűségpont jóváírás

Kiemelt akciók, kedvezmények

Kényelmes vásárlás adatok automatikus kitöltése

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS ELŐNYEI:

Kiemelt akciókról azonnali értesülés

E-mailban küldött kuponkódok

További hűségpont szerzési lehetőség

 

Vásárlásai végösszege után hűségpontokat írunk jóvá, amivel a későbbiekben vásárolni tud. A vásárolt termék akár teljes összegét kifizetheti az összegyűjtött hűségpontokkal. Pontbeváltás esetén minden összegyűjtött pont 1 Ft-nak felel meg. Tehát ha Ön összegyűjtött 500 pontot és webshopunkon keresztül vásárol akkor akár 500 Ft kedvezményt is kaphat, ha a vásárlásánál beváltja a pontjait. Pontjait részben vagy egészben is beválthatja. Tehát ha Önnek 500 hűségpontja van de csak 100 pontot kíván beváltani erre is van lehetőség.

Ha webshopunkban vásárol és beváltja a pontjait, a pontbeváltástól függetlenül arra az adott vásárlásra is jóváíródnak a vásárlásért járó hűségpontok.

Ha most regisztrál 300 hűségpontot jóváírunk Önnek! Csak a regisztrált ügyfelek gyűjthetik a hűségpontokat. 

FIGYELEM a hűségpont csak akkor íródik jóvá, ha az általunk kiküldött e-mailban rákattint a regisztráció megerősítés linkre!

Regisztrációhoz töltse ki a regisztráció menüpontban található adatlapot. A hűségponttal csak a regisztrált, majd a regisztrációját visszaigazolt ügyfeleink vásárolhatnak. A termékhez/csomagokhoz tartozó hűségpontok a termékek/csomagok ára alatt vannak feltüntetve.

A hűségpontok csak a csomag átvételét követő 1-3 munkanapon belül íródnak jóvá.

Érdemes figyelni az akcióinkat, hiszen lesznek kifejezetten pontgyűjtő akcióink.

Hűségpontjait csak a webshopunkon történő vásárlásakor tudjuk beváltani, illetve vásárlásaihoz csak a webshopunkon történő vásárláskor tudjuk jóváírni, telefonon vagy e-mailben történő megrendelés esetén nem.

A hűségpontok nem átruházhatóak és nem válthatóak készpénzre. Az esetleges informatikai probléma miatt felmerülő pontvesztésért felelősséget nem vállalunk.

Kérdéseit, észrevételeit az info[kukac]gyogynovenykert.hu e-mail címen várjuk.


PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Annyira megbízunk a Gyógynövénykert® termékcsalád hatékonyságában, hogy ha Önnek semmilyen  formában sem segített visszafizetjük a vételárat. Bővebben ÁSZF.

 


GYORS SZÁLLÍTÁS

A megrendelt terméket/termékeket 1-3 munkanapon belül tudjuk kiszállítani.

Cégünk a szállításért Magyarországon történő kiszállítás esetén 990 Ft szállítási díjat számol fel!

Termékeinket partnerünk a GLS futárszolgálat szállítja ki!

A fizetendő összeget a GLS futárszolgálat futármunkatársának készpénzben vagy bankkártyával szükséges kiegyenlíteni.

Kiszállítás hétfőtől-péntekig 8-17 óra között történik meg.

Külföldre történő kiszállítást csak a fizetendő összeg előre utalásával tudjuk vállalni. Külföldre történő kiszállítás során a szállítási költség országonként eltérhet, a szállítási összegekkel kapcsolatban érdeklődhet az info@gyogynovenykert.hu e-mail címen vagy a H-P 8-16 óra között+36 70/601-0048-as telefonszámon.

Bővebb információk:

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF-elállási jog


A TERMÉKEKRŐL

KRÉMEKKEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:

A termékek biztonsági zárószalaggal vannak ellátva, mely megakadályozza a termék véletlen kibontását. Használat előtt távolítsa el! Ezt követően a kupak letekerhető.

Ügyeljen a higiéniára! Használat előtt mosson kezet, ugyanis a tégelybe került szennyeződés tönkreteheti a terméket.

Fontos, hogy mindig tiszta bőrfelületre kerüljön fel a készítmény! Nyílt sebre ne alkalmazza!

Készítményeinket célszerű naponta legalább két alkalommal használni. Érdemes jól bedörzsölni, masszírozni az érintett bőrfelületet, ezzel is segítve a mikrocirkulációt és a felszívódást.

Szobahőmérsékleten tárolja a terméket! Szélsőséges hőmérsékleten a krémek és balzsamok állaga megváltozhat, erejük csökkenhet, hatóanyag tartalmuk károsodhat.

Pórusaink fürdés után a meleg víz hatására kitágulnak. Ha ekkor alkalmazza krémeinket, azok még könnyebben felszívódnak.

Előfordulhatnak e mellékhatások?
Ismert mellékhatásuk a termékeknek nincs. Magas gyógynövény-koncentrációjukból kifolyólag egyes felhasználók érzékenyen reagálhatnak, melyet kipirosodás és enyhe viszketés jelezhet. Ezért használat előtt bőrpróba szükséges. Irritáció esetén ne használja!

ÉTREND­KIEGÉSZÍTŐKKEL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK:
A termékek garanciazáras kupakkal vannak ellátva. A garanciazárat el kell távolítani, ezt követően a tégely könnyedén felnyitható. Az optimális hatás elérése érdekében elengedhetetlen a tégelyen feltüntetett előírások alkalmazása.

A termékeink használata nem helyettesíti az orvosi konzultációt, gyógyszereket,kezeléseket. A honlapon található információk tájékoztató jellegűek. Az ebből adódó jogi, morális és etikai ügyekben a Gyógynövénykert Kft. nem vállal felelősséget. Ha Ön komolyabban érdeklődik a gyógynövényekkel ( azok gyűjtésével, tárolásával, felhasználásával) kapcsolatban tájékozódjon hiteles forrásokból, szakirodalmakból.


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Tájékoztatjuk, hogy az általános szerződési feltételek ( ÁSZF) valamint az elállási jog nyilatkozat minta, a hatályos jogszabály alapján elérhető, megtekinthető és letölthető az alábbi linken: 

ÁSZF-elállási jog


ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Tájékoztatjuk, hogy az adatkezelési tájékoztató a hatályos jogszabály alapján elérhető, megtekinthető és letölthető az alábbi linken: 

Adatkezelési tájékoztató


A FIZETÉSRŐL

A fizetendő összeget a GLS futárszolgálat futármunkatársának  kiegyenlíteni. Ez lehetséges készpénzzel vagy bankkártyával. 

A csomagban utánvétes számlát fog találni.

Kérdéseit az info[kukac]gyogynovenykert.hu e-mail címen várjuk vagy a H-P 8-16 óra között+36 70/601-0048-as telefonszámon. 

Bővebb információk:

ÁSZF-elállási jog

Adatkezelési tájékoztató