0 értékelés Raktáron, rendelhető

3 200 Ft 4 000Ft

32 Ft/ gramm helyett most csak 25,60 Ft6gramm

A Gyógynövénykert® Kézápoló nem tartalmaz mesterséges színezék illetve mesterséges illatanyagokat. Hamar felszívódó, kellemes illatú krém és a legfontosabb, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után.

 

Felhasználási terület:

Száraz igénybe vett kéz ápolása hidratálására.

 

A természet gyógynövénytárának segítségével megalkotott kézápoló összetevői ápolják, hidratálják a bőrt. Használata kiemelten fontos hiszen a mosogatás, a téli hideg és a gyakori kézmosás is hozzájárul a kezeink kiszáradásához.

 

Tipp:

A téli hideg és az erős mosogatószerek teljesen kiszárítják bőrödet, gondoskodj naponta több alkalommal  a kezeid hidratálásáról!


Kiszerelés:

125 grammos tégelyben kapható.

Hogyan alkalmazzuk:

Szükség szerint kend be kezedet, majd hagyd felszívódni. Figyelj a higiéniára, használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

 tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

A kézápolás fontosságáról.

A termék 2022-03-24 időpontig volt elérhető

 

Az idő nem csak az arcon, de a kezeken is nyomokat hagy.

 

Ha nem látjuk be a kézápolás fontosságát, könnyen előfordulhat, hogy kezünk jóval idősebbnek fog tűnni majd, mint amilyen valójában. Az egykor szép kéz az évek múlásával ráncos, száraz lesz, bőrünkön májfoltok jelenhetnek meg.

 

Bőrünk egy élő rendszer, legalább három-négy egymással összhangban működő védőzónával rendelkezik. Mindegyiknek más a feladata, mégis hatással vannak egymásra, ha az egyik elromlik, a másik próbálja átvenni a helyét.

 

A legkülső réteg a hámréteg (most csak erről a rétegről fogok írni).

A hámrétegben nincsenek vérerek így tehát nincs tápanyag-utánpótlás sem. Az az érdekes, hogy élő sejtek alkotják így szükségük van tápanyagok felvételére is. A tápanyagok kétfelől jönnek egyrészt diffúzióval az irha és a vérerek felől másrészt kintről a külvilágból oxigén, víz és kozmetikumok formájában.

 

Mi történik bőrünkkel hideg-szeles időben, illetve a gyakori kézmosás miért ront a helyzeten?

A téli szeles időjárás kiszárítja a bőrt. Ez a jelenség a száraz bőrű emberek számára még ismerősebb hiszen ők télen-nyáron találkoznak ezzel a jelenséggel.

 

De mis is folyik a háttérben!

Az erős tisztítószerek szó szerint lemossák a védőréteget kezeink felszínéről így nincs ami meggátolná a víz kipárolgását a szaru rétegből. Amit a hideg szeles idő csak még tovább ront, ugyanis a vér és tápanyagellátás a hideg időben végtagjainkban lelassul. A szélnek pedig erős szárító tulajdonsága mindenki számára ismert.

 

Senki sem szereti ha száraz és repedezettek a kezei arról nem is beszélve, hogy elég csúnyán ki is tud sebesedni. Ezt elkerülendő talán a legfontosabb, hogy mosogatáshoz húzzunk gumikesztyűt, ezzel is megóvva a kezeinken lévő védőréteget. Továbbá segítsük kezeink hidratálását külsőleg jó minőségű kézkrémmel ami nem csak a hidratálásban segít hanem védőréteget is képez mely meggátolja az újbóli kiszáradását.

 

A természet és a régi praktikák itt is segítenek!

A múlt században is igen fontos volt a kezek ápoltsága, ezért különböző praktikákat vetettek be a kézfej fiatalosabbá tételéért. Nagyon népszerű volt a kövirózsa, melynek levele a bőr elszíneződéseit, májfoltjait halványította. A mandula olaja kiváló hidratáló hatással bírt. Bőrpuhító hatásának köszönhetően, puhává, selymessé varázsolta a bőrt. 

Óvd kezeid, előzd meg bőröd öregedését a megfelelő hidratálással! A hidratálatlan kirepedezett kéz komoly betegségek forrása is lehet hiszen bőrünk az első védvonal a baktériumokkal szemben. Tegyél egészségedért még ma!

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: