0 értékelés Raktáron, rendelhető

3 200 Ft 4 000Ft

32 Ft/ gramm helyett 25,6 Ft/gramm

A Gyógynövénykert® Lábápoló nem tartalmaz mesterséges színezék illetve mesterséges illatanyagokat. Hamar felszívódó, kellemes illatú krém és a legfontosabb, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után.

 

Felhasználási terület:

Száraz igénybe vett láb ápolása hidratálására.

 

A természet gyógynövénytárának segítségével megalkotott lábápoló összetevői ápolják, hidratálják a bőrt. Használata kiemelten fontos azok számára akiknél rendszeresen jelentkeznek a lábszárasság és a sarkak kirepedezésének tünetei.

 

Tipp:

Lábaink meghálálják a gondoskodást, válassz kényelmes cipőt talán ez a legfontosabb. Még megfelelően szellőző és kényelmes lábbeli viselése esetén is előfordulhat bőrkeményedés sarok repedezettség ilyen esetben mindenféleképpen használj jó minőségű lábápolót lábaid puhasága és bársonyosságának megőrzése érdekében. 


Kiszerelés:

125 grammos tégelyben kapható.

Hogyan alkalmazzuk:

Szükség szerint kenjük be lábainkat, majd hagyjuk felszívódni. Figyelj a higiéniára, használat előtt moss kezet!

 

Figyelem!

Külsőleges használatra!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Sérült, hiányos bőrre ne alkalmazzuk!

Szembe, szájba, nyálkahártyára ne kerüljön!

Bármely gyógynövényi összetevővel szemben fennálló allergia esetén ne használja a terméket!

 tudnod kell
Ezt neked is tudnod kell!

A lábápolás fontosságáról.

A termék 2022-03-24 időpontig volt elérhető

 

Életünk során kb. 40-60 ezer km-t teszünk meg, ezért a lábápolás fontossága nem csak esztétikai okokból jelentős. Sajnos nemegyszer csak akkor fordítunk lábaink ápolására kellő figyelmet, ha már nagy a baj.

A bőrkeményedéstől megszabadulni azonban nem egyszerű. Gyakran több hetes kezelésre van szükség, hogy lábaink újra egészségesek és esztétikusak legyenek. Gyakori hiba, hogy egyszerre akarjuk eltávolítani a megkeményedett bőrfelületet, de az erőteljes igénybevétel hatására bőrünk az adott helyen csak még keményebb lesz.  

Ne várja meg, hogy lábai kisebesedjenek, kirepedezzenek! Ápolja felelősséggel, hiszen egy életen keresztül használja őket!

Vélemények a termékről
Mondja el véleményét Ön is!

Termék értékelése: